ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σιωνιστής Εβραίος και ο Φιντέλ Κάστρο.





ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ:

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΗΤΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ  

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!..




Ο ίδιος ο Φιντέλ Κάστρο έχει ομολογήσει στα απομνημονεύματά του και σε πολλές συνεντεύξεις του το εξής: Όταν πήγαινε σχολείο στην Αβάνα, οι συμμαθητές του τον φωνάζανε «Εβραίο»!.. Ωστόσο, ουδέποτε μέχρι σήμερα ο 84χρονος Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως είναι απόγονος του Αβραάμ. 

Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία και σύντομα πλούτισε από τα ζαχαροκάλαμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πατέρας του Φιντέλ ήταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέτασι. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι.

Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλοεβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο διαβόητος Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128: 

«Δεν απομένει τίποτα από τον λατινοαμερικανικό Μαρρανισμό έξω από μερικά ονόματα που προδίδουν την καταγωγή, όπως Καρντόσο ή Κάστρο»!.. 

(Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος")

Πώς μού ήλθε σήμερα να ασχοληθώ με την φυλετική καταγωγή του Φιντέλ Κάστρο; 

Απλούστατα, σε προ ημερών συνέντευξή του σε 9 ξένους δημοσιογράφους, ο Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ στην διαμάχη του με το Ιράν

Είπε επί λέξει ο Κάστρο: «Για το Ισραήλ είναι φριχτό να βρίσκεται το Ιράν τόσο κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου, αδιάφορο το πότε θα γίνει αυτό. Ακόμη και αν χρειαστούν τρία χρόνια. Είναι ανυπόφορο για τους Ισραηλινούς και αποτελεί λόγο να επιτεθούν εάν δεν επιτεθούν οι Αμερικανοί»!!!

Την είδατε πουθενά αυτή την δήλωσι στα αριστεροκρατούμενα ελληνικά ΜΜΕ; 

Όχι, βέβαια, διότι ο Φιντέλ είναι η ιερή αγελάδα του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού και επί μισό αιώνα αποτελεί την σεξουαλική ονείρωξι όλων των Ελλήνων Αριστερών. 

Θυμίζω απλώς ότι και ο Ιδρυτής του ΚΚΕ, Εβραίος δημοδιδάσκαλος Αβραάμ Μπεναρόγια, πέθανε 92 ετών το 1979 στο Ισραήλ σαν φανατικός Σιωνιστής, ενώ σε όλη την ζωή του ήταν Διεθνιστής. 

Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο και με τον Φιντέλ Κάστρο, μπάς και ξεφτιλιστεί οριστικά ο εβραιοκινούμενος Σοσιαλκομμουνισμός… »


Αναδημοσιεύση 
χωρίς σχόλια από τον «Στόχο» 
της 26ης Αυγούστου 2010: 
Κοινός Νούς  
Εφημερίδα "Στόχος" (26-8-2010)

















Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 900 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΤ ΤΟΥ!..



Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κάστρο προκάλεσε θόρυβο στην Αλικαρνασσό όταν ένας σωματοφύλακάς του επιτέθηκε σε έναν παπαράτσι με γροθιές.

Δείτε τις γροθιές στο βίντεο στο 2:45 λεπτό




Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό L’Express, τα τοπικά μέσα αποκάλυψαν ότι ο Αντόνιο Κάστρο έμενε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης, ότι είχε νοικιάσει πέντε σουίτες με την σύντροφό του και τους φίλους του. Ο γιός Κάστρο είχε φτάσει στα παράλια της Τουρκίας με γιότ πενήντα μέτρων, προερχόμενος από την Μύκονο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες από το σάιτ therealcuba.com:




Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Κούβα, όπου οι άνθρωποι ζούν με 10 ή 30 δολάρια, ο γιός του Κάστρο, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes διαθέτει περιουσία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2014, ο Juan Reinaldo Sanchez, πρώην σωματοφύλακας του Φιντέλ Κάστρο, έγραψε το βιβλίο «Η κρυφή ζωή του Κάστρο» και αποκάλυψε ότι ο κουβανός ηγέτης κατείχε ένα εξωτικό νησί, πολλά γιότ και πολλές εξοχικές κατοικίες. Η περιουσιακή του κατάσταση ήταν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο Antonio Castro Soto del Valle είναι το έβδομο από τα δέκα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο. Οι φίλοι του τον αποκαλούν Τόνι και θεωρείται το αγαπημένο παιδί του Φιντέλ.


Είναι χειρούργος ορθοπεδικός και πρόεδρος της κουβανέζικης ομοσπονδίας base-ball. Ταυτόχρονα είναι αντιπρόεδρος της διεθνούς ομοσπονδίας base-ball. Ο 50χρονος λατρεύει τα σπορ και έχει φήμη playboy. 

Η επίσκεψή του στην Τουρκία δεν θεωρείται τυχαία. Τα τελευταία χρόνια η Αβάνα και η Αγκυρα ήρθαν πιο κοντά και τον Νοέμβριο του 2014, η σύνοδος των μουσουλμάνων ηγετών και ηγετών της λατινικής αμερικής έγινε στην Κωνσταντινούπολη.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ο Ερντογάν επισκέφθηκε την Αβάνα στα πλαίσια επίσημης περιοδείας του και συναντήθηκε με τον Ραούλ Κάστρο.

Τα τελευταία χρόνια τα παιδιά του Κάστρο άρχισαν να απολαμβάνουν όσα είχαν στερηθεί επί σειρά ετών. Πρόσφατα, ο 60χρονος «Φιντελίτο» Fidel Castro Diaz-Balart, ο μεγαλύτερος γιός της φατρίας και ετεροθαλής αδελφός του Αντόνιο Κάστρο, εμφανίστηκε στην Αβάνα συνοδευόμενος από την Νάομι Κάμπελ και την Πάρις Χίλτον.




ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! 
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟ '59 ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ...!!!



ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ... Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΑΙΜΑ ΒΙΑ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ...!!!  

ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ...!! 



ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ... ΑΒΑΝΑ 1981: ΟΤΑΝ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!.


ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕ ΜΠΕ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ 
ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



ΠΕΘΑΝΕ Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΑ ΨΩΜΟΛΥΣΑΕΙ...!!!ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ... ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ...!!!!


ΕΔΩ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΛΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΕΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΉΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ... 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΗΜΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ...

Τον 77χρονο Εβραίο ψυχίατρο Ματθαίο Γιωσαφάτ φιλοξενούσαν το πρωΐ της Κυριακής της Πεντηκοστής στο «Mega», οι αναρχοαριστεροί δημοσιογράφοι Μανώλης Αναγνωστάκης και Ιορδάνης Χασαπόπουλος. 

Μεταφέρω επί λέξει τις φοβερές καταγγελίες του ξακουστού Εβραίου ψυχοθεραπευτή, για τις οποίες έβγαλαν τον σκασμό όλα τα μπολσεβικοκρατούμενα ΜΜΕ…

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΣΑΦΑΤ: 

«Νέος ήμουν κι εγώ κομμουνιστής, γιατί ήθελα να βοηθώ τους αδύνατους. Αλλά τελικά οι Επαναστάσεις προδίδονται γιατί ανεβαίνουν οι πιο αδίστακτοι και εκμεταλλεύονται τα ρωμαντικά όνειρα και λοιπά. Θυμάμαι ότι ο Κάστρο με τον Τσέ Γκεβάρα, λίγο πρίν μπούν στην Αβάνα, τους είχαν πεί: «Σύντροφοι, αν μέσα σ’ έναν χρόνο δεν κάνουμε Εκλογές, σημαίνει ότι σας προδώσαμε και πρέπει να μας σκοτώσετε»!.. 

Όπως ξέρετε, περάσανε τόσα χρόνια από τότε… Και η Κούβα ήταν πολύ σκληρό καθεστώς, δεν είναι όπως εδώ που τα βλέπουμε όλα ωραία, λόγω ενός αριστερίζοντος τρόπου σκέψης: 

Πεινάγανε οι άνθρωποι, ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ και την κόρη τους στον δρόμο. 

Εγώ είχα φίλους που είχανε γραφεία ταξιδιωτικά εκεί και μού λέγανε πως σε πλησίαζε ο μπαμπάς και σού έλεγε: «10 ευρώ την κόρη, 5 ευρώ την γυναίκα»!.. Και σού δίνανε και γεύμα δωρεάν: Πήγαινες στο σπίτι τους, τρώγατε και μετά πήγαινες στο δωμάτιο για τα περαιτέρω… Δεν είχανε να φάνε οι άνθρωποι»!

Μ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ: «Μας τρομάζετε, κύριε Γιωσαφάτ»!.. ΙΔΟΥ πώς θα βγάζουμε λεφτά, μόλις μας πάει ο Τσίπρας στην Δραχμή: 

Θα πουλάμε 10 ευρώ την κόρη μας και 5 την γυναίκα μας. Γιατί, δηλαδή, οι Κουβανοί που το κάνανε 56 χρόνια, τι πάθανε; Σαρώνουν τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχουν εξαίρετους γιατρούς!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου