ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Η CIA, Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ


Όχι μόνο άρχισαν την ψυχροπολεμική ρητορική τα… τζιμάνια της CIA, αλλά και την συνεχίζουν – λίγο πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Έτσι, σε έκθεσή της ενόψει της ακρόασης από την Γερουσία, η CIA χαρακτήρισε «μεγάλη απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ την κυβέρνηση, τον στρατό και τη διπλωματία τους» την δράση της Ρωσίας στον κυβερνοχώρο.

Επιπλέον, με κοινή δήλωσή τους, οι Τζέιμς Κλάπερ, διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Μαρσέλ Λετρ, υφυπουργός Άμυνας, αρμόδιος για θέματα πληροφοριών και ο ναύαρχος Μάικλ Ρότζερς, διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, υποστήριξαν ότι οι αξιωματούχοι της ρωσικής κυβέρνησης κρύβονται πίσω από την πρόσφατη παρέμβαση στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές: 

«Εκτιμούμε ότι μόνο οι πλέον υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι θα μπορούσαν να εγκρίνουν την κλοπή και τη δημοσιοποίηση δεδομένων που σχετίζονται με τις αμερικανικές εκλογές«, γράφουν, επισημαίνοντας ότι «η Ρωσία χρησιμοποίησε τεχνικές και μεθόδους στον κυβερνοχώρο για να επηρεάσει την κοινή γνώμη στην Ευρώπη και την Ευρασία».

Βέβαια, είναι αστείο αυτοί που εξαπάτησαν ένα ολόκληρο κόσμο με τα… όπλα που δήθεν είχε ο Σαντάμ, να έχουν άποψη επί θεμάτων ασφαλείας.

Και είναι προφανής ο σκοπός τους: να χαλάσουν την αμερικανο-ρωσσική προσέγγιση που προωθεί ο πρόεδρος Τραμπ!

Να μην τους περάσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου