ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ



Την προηγούμενη βδομάδα, προαναγγέλλοντας επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στην Λιβαδειά για να «ενημερωθεί» (εννοώντας, για να δώσει περαιτέρω οδηγίες…) για την στέγαση των λεγομένων «προσφύγων» σε διαμερίσματα, τελείωνα με την παρακάτω ανοιχτή πρόκληση:

«Παρεμπιπτόντως, ενώ παλαιότερα τα κομμούνια δεν άφηναν σε χλωρό κλαρί τους Αμερικανούς πρεσβευτές, κι όπου πήγαιναν τους έστηναν διαδηλώσεις («Yankees go home», κ.τ.λ.), τελευταία δεν κουνιέται φύλλο! Γιατί συντρόφια; 

Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είστε κι εσείς υπό την αιγίδα της πρεσβείας και της CIA, υπέρ του κοινού σκοπού, μιας Ελλάδας χωρίς Έλληνες; Κι αν δεν είναι έτσι, αποδείξτε το! 

Αν τολμάτε, κάντε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο της συνεδρίασης! Άιντε να σας δούμε και να σας… παραδεχτούμε!»…

Ε λοιπόν, η επίσκεψη του πρέσβη έγινε, η σύσκεψη έγινε, η επίσκεψή του σε διαμερίσματα που διαμένουν «προσφυγάκια» έγινε και τα κομμούνια –που οργανώνουν αντισυγκεντρώσεις όπου κι όποτε έχει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή-, δε φάνηκαν πουθενά, να του φωνάξουν ”ιμπεριαλιστή go home”!

Το γιατί, είναι προφανές!

Αντίοχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου