ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Δημοσκόπος Νικολακόπουλος: Συμπαγής η Χρυσή Αυγή - Η στρατηγική της ΝΔ να πάρει ψήφους από εκεί είναι αδιέξοδη


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο γνωστός αριστεριστής δημοσκόπος, Ηλίας Νικολακόπουλος, όπου και μίλησε αναλυτικά για το πεδίο που γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή τις δημοσκοπήσεις.

Η συνέντευξη αυτή κρίνεται εξόχως επίκαιρη την στιγμή που ολάκερο το σύστημα της κλεπτοκρατίας και οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης προσπαθούν να πούνε ότι «το ΠαΣοΚ είναι τρίτο» και ότι «η Χρυσή Αυγή διαλύεται», εκφράζοντας προφανώς ευσεβείς πόθους τους.

Σχετικά με την δήθεν «διάλυση» της Χρυσής Αυγής, ο Νικολακόπουλος, παρότι αριστεριστής και συνεπώς βαθύτατα εμπαθής εναντίον του Κινήματός μας, λέει:

«Όσον αφορά τα άλλα κόμματα, είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή, παρά τις δίκες, παραμένει επικίνδυνα συμπαγής ενώ η στρατηγική της είναι εξαιρετικά προσεκτική.»

«Επικίνδυνα» συμπαγής και χωρίς καμία εικόνα διάλυσης επιβεβαιώνει ο Νικολακόπουλος και δημοσκοπικά τα όσα βλέπουμε ιδίοις όμμασι όσοι ασχολούμαστε, έστω και επιφανειακά, με την Χρυσή Αυγή.

Επειδή, όμως, όλα αυτά τα σενάρια «διαλύσεως» απορρέουν από το Υπόγειο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και από τα διάφορα «μπλόγκς του χιλιάρικου», ας παραθέσουμε και άλλο ένα απόσπασμα από την συνέντευξη Νικολακόπουλου όπου ερωτάται για την στρατηγική της ΝΔ, για να αντιληφτούν ότι τσάμπα ξοδεύονται.

«Είναι περίπου αδιέξοδη τοπολογικά, χωρίς να σημαίνει ότι δημοσκοπικά έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία της. Από τη δεξαμενή της Χρυσής Αυγής δεν έχει να λάβει τίποτα, καθώς είναι εντυπωσιακή η συσπείρωσή της, τα τελευταία πέντε χρόνια.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου