ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ «ΗΧΗΡΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ



Για… αμερικανάκια περνάνε τους Έλληνες οι γνωστοί δημοσιογραφικοί παπαγάλοι του Καμμένου και των Αμερικανών ιμπεριαλιστών – αυτά τα δυο πάνε… πακέτο.

Έτσι, «ηχηρό συμβολισμό» είδαν τα εκστασιασμένα παπαγαλάκια στην συνάντηση του προστάτη υπουργού τους με τον νέο Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη (USAREUR) Αντιστράτηγο Christopher Cavoli, στο περιθώριο της 54ης Διάσκεψης για την Ασφάλεια που πραγματοποιείται στο Μόναχο.

Τάχα μου και ντε, ότι οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι εξέφρασαν δια της συναντήσεως αυτής την έμμεση… υποστήριξή τους προς την Ελλάδα, στην πρόσφατη κρίση των Ιμίων!

Μάλιστα, για να ενισχύσουν την καταγέλαστη προπαγάνδα τους, παραθέτουν και κάποιο tweet του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Πάϊατ, για την προαναφερόμενη συνάντηση, μιλώντας πάλι για… «ηχηρό συμβολισμό».

Η πραγματικότητα ωστόσο, είναι ότι και στην τελευταία κρίση οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί έπαιξαν και πάλι το ρόλο του Ποντίου Πιλάτου, κρατώντας θέση επιτήδειας ουδετερότητας, η οποία βεβαίως ευνοεί πάντα την επιτιθέμενη πλευρά, δηλαδή τους… φίλτατους Τούρκους.

Η δε ενεργή παρέμβασή τους, με την ανάλογη του 1996 συμφωνία «αποκλιμάκωσης» της κρίσης («no ships, no troops, no flags», ήτοι «όχι πλοία, όχι στρατεύματα, όχι σημαίες»), ευνόησε πεντακάθαρα τους Τούρκους, αφού εντάσσεται στη λογική ότι τα Ίμια είναι «γκρίζα ζώνη». 

Αυτά τα ολίγα και έτερο ουδέν για τους… μεγάλους μας συμμάχους!

Αντίοχος


ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ 
ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ...




ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ:
ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ 
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!
zirinofsky_image1__article
Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί, προχώρησε ο γνωστός φιλέλληνας (και φίλος-συναγωνιστής της Χρυσής Αυγής) Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, σε απάντηση της δήλωσης του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Νταβούτογλου, ότι «δεν θα αναγνωρίσουμε την Κριμαία».

Ιδού:

«Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε στην Ουκρανία ότι δεν θα αναγνωρίσει την Κριμαία. Αυτός είναι ένας άσχετος. Εμείς πήραμε την Κριμαία όταν η Τουρκία διαμελιζόταν με την Συνθήκη του Κιουτσιούκ Καϊναρτζή. Η Κριμαία και η απελευθέρωσή της, δεν είχε καμία σχέση με την Ουκρανία. Η ασχετοσύνη της Τουρκίας, τους οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα.

Εμείς πρέπει ως απάντηση σ’ αυτό να αναγνωρίσουμε το Κουρδιστάν ως ανεξάρτητο κράτος. Πρέπει να απαιτήσουμε να δοθούν τα εδάφη της Δυτικής Αρμενίας. 

Εκτός αυτού, μπορεί να έλθουν στην επιφάνεια οι εδαφικές απαιτήσεις της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Έτσι, δεν θα μείνουν εδάφη στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου