ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Εαμοβούλγαροι: Τότε και σήμερα


Ότι δεν κατόρθωσε ο υποτιθέμενος «δημοκρατικός στρατός» μισό και πλέον αιώνα πριν να υλοποιήσει, ήτοι την παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους, επιχειρεί σήμερα να ολοκληρώσει το υποτιθέμενο «δημοκρατικό» τόξο, όχι βεβαίως δια των όπλων, αλλά μέσω της διπλωματίας.
Τότε, ο Εθνικός Στρατός φρόντισε να αποτρέψει τα σχέδια των εαμοβούλγαρων, υποχρεώνοντας τους συμμορίτες σε άτακτη φυγή προς τα όμορα κομμουνιστικά κράτη που εποφθαλμιούσαν και επιβουλεύονταν τη Μακεδονία μας. 
Σήμερα, οι απόγονοι εκείνων των αιμοσταγών κατσαπλιάδων βρίσκονται στην εξουσία, απενοχοποιημένοι και καθαγιασμένοι συνάμα από ένα μεταπολιτευτικό Καθεστώς τύποις «δημοκρατικό», αλλά επί της ουσίας βαθύτατα αντεθνικό και κομμουνιστικό. 
Απέναντι τους δεν έχουν πλέον τον Στρατό μας, τον οποίο ψοφοδεξιούληδες συνοδοιπόροι και συνεταίροι των μπολσεβίκων έχουν μετατρέψει σε υπηρετικό προσωπικό των Μ.Κ.Ο και των λαθρομεταναστών. 
Απέναντι τους σήμερα βρίσκονται η Χρυσή Αυγή και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, δίκην Τείχους Εθνικού ενάντια στην ταπείνωση, στην υποταγή και τον ραγιαδισμό.
Είναι σαφώς ένα υπέροχο δείγμα υγείας του Έθνους το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας συμμετείχαν στο ογκωδέστατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την 21η  Ιανουαρίου. 
Το δείγμα τούτο, όμως, θα παραμείνει άνευ ουσίας εάν δεν εκφραστεί πολιτικά και δεν αποτυπωθεί ως νέα δυναμική της ελληνικής κοινωνίας. 
Διότι μερίδιο συμμετοχής στην έκρηξη της εθνικής οργής, όπως αυτή εκφράσθηκε στη λαοθάλασσα της Νύμφης του Θερμαϊκού, γυρεύουν τόσο ο Καμμένος όσο και ο Μητσοτάκης. Ο περίφημος «πατριωτισμός» τους, εντούτοις, δεν έχει να κάνει με την αυτονόητη προάσπιση των εθνικών δικαίων, αλλά τουναντίον, με την υπεράσπιση των υπουργικών θώκων αφενός και των εκλογικών ποσοστών αφετέρου. 
Πρόκειται, δηλαδή, για την επιτομή του πατριδοκάπηλου πολιτικαντισμού, δίκην Δούρειου Ίππου του συστήματος προκειμένου να αποτραπεί η ισχυροποίηση του Ελληνικού Εθνικισμού, του μοναδικού σήμερα εγγυητή της διασφάλισης με κάθε τρόπο των εθνικών κεκτημένων.
Ποια η θέση των όψιμων «μακεδονομάχων» Καμμένου και Μητσοτάκη επί της προδοτικής διαπραγμάτευσης των κομμουνιστών του Σύριζα μετά των σκοπιανών και του Νίμιτς; 
Ο πρώτος αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί ρίχνοντας την κυβέρνηση, ο δεύτερος τρομαγμένος από τις αντιδράσεις του Λαού περιορίζεται στο ανούσιο «δεν είναι ώρα για επίλυση του θέματος». Για να μην προκαλέσει, βεβαίως, τις μομφές του διεθνούς παράγοντα τον οποίο έχει τόσο ανάγκη προκειμένου μελλοντικά να κυβερνήσει, βάζει άλλους να εκφράσουν δημοσίως όσα εκείνος πιστεύει και πρεσβεύει: έρχεται λοιπόν η αδερφή του και πρώην υπουργός Εξωτερικών να διακηρύξει πως είναι έγκλημα εθνικό να ονομάζει όλος ο κόσμος τα Σκόπια ως «Μακεδονία» κι εμείς να τους ονομάζουμε… φούφουτους! Ξεχειλίζει ο «πατριωτισμός» της ΝΔ…
«Πρέπει να βρεθεί λύση», επιμένει το «δημοκρατικό» τόξο και προκρίνει μάλιστα την ονομασία «GornaMakedonija”, όπως διαρρέουν διάφορες πηγές. Το ίδιο αυτό τόξο ανθελληνισμού επιπρόσθετα, σε μια απέλπιδα και απεγνωσμένη προσπάθεια καλλιέργειας ενοχικών συνδρόμων, κατηγορεί τον Ελληνικό Λαό διότι εξαιτίας των εθνικιστικών του πεποιθήσεων συμβάλλει στην μη εξεύρεση λύσης, ικετεύοντας παράλληλα τους σκοπιανούς να απαλείψουν τους αλυτρωτισμούς στο σύνταγμά τους…

Το να σύρεται η κυβέρνηση σε διαπραγματεύσεις με τους σκοπιανούς, διαπραγματεύσεις οι οποίες αναμφίβολα θα οδηγήσουν σε εθνική μειοδοσία με ανεξέλεγκτες συνέπειες, είναι για εμάς τους Εθνικιστές σαν να επιχειρείς σοβαρό και γόνιμο διάλογο με κάποιον που ισχυρίζεται πως είναι ο Μέγας Ναπολέων. Το εν Ελλάδι «δημοκρατικό τόξο» πάραυτα, όχι μόνον συζητά, αλλά και ετοιμάζεται να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους, αναγνωρίζοντας στους τρελούς δικαιώματα τα οποία δεν αναγνωρίζει στους Έλληνες. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, η οποία αν μη τι άλλο διδάσκει τούτο:
Καμία υπογραφή δεν μπορεί να αναιρέσει όσα αποκτήσαμε με θυσίες και αίμα στα πεδία των μαχών και αντιστρόφως, τίποτε δεν μπορεί εκ προοιμίου να θεωρηθεί και να παραμείνει δικό σου αν δεν είσαι έτοιμος να αγωνιστείς, να ματώσεις και να θυσιαστείς για την διαφύλαξη και προάσπιση του.
Εν κατακλείδι, όπως ο «δημοκρατικός στρατός» και τα σχέδια του για αυτόνομη Μακεδονία θάφτηκαν στην άμμο στο Βίτσι και στο Γράμμο, έτσι και τα σχέδια του «δημοκρατικού» τόξου για παράδοση του ονόματος και κατά συνέπεια της ενδόξου Ιστορίας μας στους σλάβους πρέπει να θαφτούν στη χωματερή της πολιτικής ζωής του τόπου. 
Για να συμβεί τούτο, απαιτείται μία και μοναδική προϋπόθεση: η ψήφος εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η εθνική ενότητα και συσπείρωση μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου