ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Α

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε. ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ



Πέντε παραφυάδες έχει ο Σιωνισμός λίγο πολύ γνωστές οι περισσότερες απλά το θέμα του Σοσιαλισμού δεν έχει αναλυθεί επαρκώς. Με το παρόν θα ήθελα να φωτίσω την συγκεκριμένη αθέατη παραφυάδα αλλά επουδενί δεν θα ήθελα να αποδείξω ότι το κακό στην Ελλάδα είναι μόνο η Αριστερά και ότι για όλα φταίει η Αριστερά. 

Μακράν από μένα αυτά, απλά ο Σοσιαλισμός και μετέπειτα Κομμουνισμός, ως γνήσιο τέκνο του διεθνούς εβραϊσμού, αφού εξολόθρευσε τους Έλληνες πατριώτες Σοσιαλιστές του 19ου αιώνος (Γληνός,Λούξεμπουργκ, Καλλέργης, Σκληρός κ.ά.) φανερά και εξόφθαλμα  πολέμησε την Ελλάδα όπως φαίνεται από πληθώρα εγγράφων και εντύπων. Γιατί; Διότι το 1912, που οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία αφενός είχαν τον ισχυρότερο στρατό των Βαλκανίων και νικητή των δύο Βαλκανικών πολέμων, οπότε ήταν θέμα χρόνου η παραπαίουσα Οθωμανική αυτοκρατορία να κατακερματισθεί και να απελευθερωθούν οι ελληνικοί πληθυσμοί της Μ. Ασίας και του Πόντου αφετέρου λόγω του ελληνικού εμπορικού δαιμονίου θα ήμασταν σκληροί ανταγωνιστές των Εβραίων.



Το όραμα της Μεγάλης Ιδέας που ήτο κοινός παρονομαστής όλων των Ελλήνων και δή των Ελλήνων Σοσιαλιστών ήταν πρό των πυλών.


Οι Εβραίοι λοιπόν πιστοί σύμμαχοί των Τούρκων
δημιούργησαν  την εποχή εκείνη για αντιπερισπασμό το κίνημα των Νεοτούρκων στην Τουρκία με ηγέτη τον Εβραίο της Θεσσαλονίκης Μουσταφά Κεμάλ και στην Ελλάδα την Φεντερασιόν και μετέπειτα Κ.Κ.Εως δούρειο ίππο μέσα στην Ελλάδα για την υπονόμευση του ελληνικού στρατού στην Μ. Ασία, την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και της Θράκης και εν γένει ως μοχλός αποσταθεροποιήσεως της Ελλάδος.

Αυτό όμως που με ενοχλεί αφάνταστα είναι η ομερτά που έχουν επιβάλλει τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε.για την Αριστερά που απολαμβάνει μία ιδιότυπη ασυλία

Ουδείς αντιπολιτεύεται την Αριστερά,διότι αφενός είναι το ιδεολογικό εργαλείο της παγκοσμιοποίησης εις βάρος της Ελλάδος (Λαθρομετανάστευση, Σχέδιο Ανάν, Μακεδονία, αναθεώρηση της Ιστορίας κ.α.) και αφετέρου η πλειονότης των παχυλά αμειβομένων μεγαλοδημοσιογράφων είναι της γενιάς του Πολυτεχνείου με αριστερίζουσες αποχρώσεις (Τρέμη-ΚΝΕ, Ζαχαράκη, Στάη-ΚΝΕ, Ευαγγελάτος,Τζίμας αρθρ. Ρισοσπάστη, Βερύκιος αρθρ. Στον Ριζοσπάστη, Βαρεμένος, Οικονομέας, Πρεντετέρης,Κύρτσος αρθρ. Ριζοσπάστη κ.α.). 

Ενώ,σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές χώρες κατέρρευσε ο κομμουνισμός σαν χάρτινος πύργος και ζεύτηκαν αμέσως στο άρμα των αμερικανών, αφού οι μνήμες από τον Σταλινικό κομμουνιστικό όλεθρο ήσαν ακόμη νωπές στην Ελλάδα το πολιτικο-δημοσιογραφικό κατεστημένο συντηρεί το ψεύτικο προσωπείο της Αριστεράς. Γιατί ; 

Διότι πολύ απλά η Αμερική που επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση θέλει στα Βαλκάνια να επιβάλλει ένα πολυπολιτισμικό μόρφωμα χριστιανομουσουλμανικό ως προπομπός της μουσουλμανικής Τουρκίας στην χριστιανική Ευρώπη. Γι΄ αυτό χρησιμοποιεί ως ιδεολογικό εργαλείο την Αριστερά για να επιβάλλει την μετάλλαξη της Ελλάδος από έθνος κράτος σε πολυπολιτισμικό παγκοσμιοποιημένο μόρφωμα
(βλ.αρθ.Κ.Ρωμανού http://palaixthon.ath.cx/epikairotita.htm).

Παλαιότερα η Αμερική χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα, τον εθνικισμό ως αντίποδα στον Κομμουνισμό, ενώ σήμερα κάνει το αντίθετο, χρησιμοποιώντας την Αριστερά ως αντίποδα στον πατριωτισμό, εν αγνοία των αριστερών πατριωτών και εν γνώσει των ηγεσιών της Αριστεράς. 

Η κριτική στην Αριστερά απαγορεύται. Όπως οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το ολοκαύτωμα και τον αντισημητισμό ως εργαλείο σπίλωσης σε όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στην σιωνιστική πολιτική του Ισραήλ τόσο στο θέμα της Γάζας που κατασφάζει τους Παλαιστινίους, όσο και στον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας μέσω εβραϊκών τραπεζών και πολυεθνικών έτσι και το Κ.Κ.Ε. σε όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στην πολιτική του, χρησιμοποιεί τον αντικομουνισμό, τους ταγματασφαλίτες, τα ξερονήσια και τα κονσερβοκούτια για να μπορεί να ασκεί ανενόχλητο τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πλουτισμού. Η ίδια συλλογιστική ως ιδεολογικό τέκνο του Ιουδαισμού.

Ο Αχμαντινετζάν δήλωσε πως ο δυτικός κόσμος Αμερική και Ευρώπη ελέγχεται από τους Σιωνιστές και χρησιμοποιούν τον μύθο του ολοκαυτώματος για να κατασφάζουν ανενόχλητοι τους Παλαιστινίους. 

Με ενοχλεί επίσης αφάνταστα η υποκρισία του συστήματος όπου οι αναρχο-αριστεροί με παγκοσμιοιποιημένο ιδεολογικό μανδύα (κάτω τα σύνορά, το έθνος, προλετάριοι όλου το κόσμου ενωθείτε) εμφανίζονται με τις πορείες και τα επεισόδια που κατά καιρούς δημιουργούντως το αντίπαλο δέος της παγκοσμιοποιήσεως, ενώ επί της ουσίας χρηματοδοτούνται από αυτά τα κέντρα.Γιατί; 

Διότι ο ρόλος τους είναι διττός, αφενός να εμποδίσουν την συντριπτική σιωπηλή πλειοψηφία να αντιδράσει, και με τα επεισόδια να τρομοκρατήσουν τον κόσμο να μην διαδηλώσει αφετέρου όπως έλεγε και ο Πλάτων η αναρχία και η ανομία είναι ο προπομπός της τυραννίας δηλ. της παγκόσμιας τυρρανίας που ετοιμάζουν (Ιάμβλιχος«Προτρεπτικός επί φιλοσοφίαν» P.101. «η ανομία δε κάκιστον», P.103. «γίνεται δε και η τυραννίς, κακόν τοσούτον ... ανομίας.») 

Το παιγνίδι λοιπόν είναι πολύ καλά στημένο αφενός ποιός θα μπορούσε να συνειδητοποιήσει, ότι η Αριστερά είναι η αιχμή του δόρατος της αμερικανικής πολιτικής στα Βαλκάνια όταν χρόνια τώρα μας έχoυν πείσει ότι είναι αντιαμερικανοί αφετέρου ελέγχουν την αντίδραση, τρομοκρατούν και ετοιμάζουν την παγκόσμια τυραννία.

Στα τέλη του 19ου αιώνος, οι Εβραίοι τραπεζίτες ήλεγχαν όλο το χρήμα του κόσμου και χρηματοδοτούσαν κατά το δοκούν τους πολέμους για να καταστρέψουν τους λαούς και να υποδουλώσουν με δυσβάσταχτα δάνεια τα κράτη (βλ. κινηματογραφική ταινία ZEITGEIST).

Το Κομμουνιστικό Σύμβολο και ο Ιουδαϊσμός.

...εκ γαρ Σιών εξελεύσεται νόμος και λόγος Κυρίου εξ Ιερουσαλήμ και κρινεί ανάμεσον των εθνών και ελέγξει λαόν πολύν και συγκόψουσι τας μαχαίρας αυτών εις άρορτα και τας ζιβύνας αυτών εις δρέπανα,και ου λήψεται έθνος επ΄έθνος μάχαιραν και ου μη μάθωσιν έτι πολεμείν Ησαΐας Μικρή αλλά πολύ συμβολική λεπτομέρεια : Το σύμβολο της «επανάστασης του Οκτώβρη» και κατόπιν του Διεθνούς Κομμουνισμού είναι το ...Πεντάγωνο Άστρο, «συμπτωματικά» το ίδιο με το σύμβολο του Διεθνούς Σιωνισμού !ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΙΣΡΑΗΛ Ανδρέα Δενδρινού.[σελ. 52]

Θα μπορούσαν από τότε να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση – τυραννία αλλά δεν είχαν ετοιμάσει τηνανθρωπότητα να δεχθή κάτι τέτοιο και ο κόσμος θα αντιδρούσε. Έτσι,δημιούργησαν την διεθνιστική Αριστερά που αποτελεί τον ιδεολογικό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης για να γαλουχήσουν τους λαούς και να τους σπάσουν από τις ρίζες τους (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ) αναγάγοντας τηνπροδοσία σε προοδευτισμό και διεθνισμό και τον πατριωτισμό σε φασισμό και ρατσισμό.

Οι παραδοσιακές αξίες πατρίς θρησκεία οικογένεια κατακρημνίζονται ως συντηρητικές και αντικαθίστανται με πιό «προοδευτικές» όπως τον αθεϊσμό και τον παράφρονα διεθνισμό με συνθήματα «κάτω οι στρατοί,τα έθνη, όχι στα εθνικό σύνδρομο της ιστορίας και της γλώσσας», «προλετάριοι όλου του κόσμουενωθείτε, αδέλφια μετανάστες», «ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» δηλ ζήτω ο απολιτισμός. 

Όπως έχουμε την Μασωνία με στοές ανά τόν κόσμο έτσι έχουμε και την Αριστερά με παραρτήματα ανά τον κόσμο.

Αμφότερες εργαλεία της παγκοσμιοποίησης.

Επί της ουσίας,η Αριστερά ουδέποτε ετάχθη κατά της παγκοσμιοποιήσεως, πάντα ήταν αναφανδόν υπέρ.Στο μόνο που διαφωνούσε και διαφωνεί  είναι στην οικονομική πολιτική του παγκόσμιου κράτους δηλαδή υπέρ του κρατισμού και του σοσιαλισμού και κατά του νεοφιλελευθερισμού και των ιδιωτικοποιήσεων. 

Στό κοινωνικό και στο πολιτισμικό σκέλος (πολυπολιτισμός, λαθρομετανάστες) στα θέματα παιδείας (αναθεώρηση εθνικής παιδείας) και άλλες συνιστώσες κατακεραία συμφωνεί, μόνο στο οικονομικό σκέλος διαφωνεί και αυτό κατεπίφαση διότι οι ίδιοι ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια και εν γένει ευλογούν τα γρανάζια του φιλελευθερισμού.

Εν κατακλείδι, όλοι γνωρίζουμε την φανερά συνιστώσα της παγκοσμιοποίησης τον καπιταλισμό με σκοπό την υποδούλωση και τον οικονομικό έλεγχο των κρατών αλλά δεν γνωρίζουμε την αθέατη συνιστώσα τον σοσιαλισμό που υφέρπει χρηματοδοτούμενος από τον καπιταλισμό με σκοπό τον πνευματικό και ιδεολογικό έλεγχο ποινικοποιώντας κάθε τι εθνικό.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο, συνθλίβοντας πανάρχαια έθνη και ο Σιωνιστικός ιστός απλώνεται υποδουλώνοντας τους πάντες χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Η αχίλλειος πτέρνα του συστήματος είναι το διαδίκτυο, το μόνο ελεύθερο μέσο ενημερώσεως που πιστεύω ότι θα κατακρημνίσει στα βάραθρα της ιστορίας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και θα ελευθερώσει τους λαούς από την πλάνη. Η παρούσα διαδικτυακή παρουσια αυτό τον σκοπό έχει, να αποκαλύψει την σκοτεινή πλευρά και να διώξει την πλάνη. Πιστεύω ότι έβαλα ένα λιθαράκι για να καταρεύσει η παγκόσμια πλάνη.

«..... προσέχετε ἑαυτοῖς ἀπό τῆς ζύμης τῶν Φαρισαίων, ἥτις ἐστίν ὑπόκρισις. Οὐδέν δέ συγκεκαλυμμένον ἐστίν ὅ οὐκ ἀποκαλυφθήσεται, καί κρυπτόν ὅ οὐ γνωσθήσεται.»ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑ IB. 1 – 2

Επειδή στην χώρα μας όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη ισχύει ο νόμος περί αντισημιτισμού και όποιος αποκαλύπτει τα σιωνιστικά έργα των Εβραίων φυλακίζεται, δεν αποτολμώ να αναγράψω το όνομά μου διότι θα με κυνηγήσουν. Ήδη στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα έχουν κυνηγήσει αρκετούς που φανέρωσαν τα σατανικά τους σχέδια. 

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν τέτοιοι νόμοι, δεν υπάρχει αληθής δημοκρατία ούτε ελευθεροτυπία. Τουλάχιστον ανωνύμως η γνώσις μεταδίδεται χωρίς τον φόβο των Ιουδαίων.

Απόσπασμα από το ομώνυμο βιβλίο,πατήστε  για να το διαβάσετε όλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου