ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

“Εστία”: Φουσκώνουν αθόρυβα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής - Θα τρίβουν τα μάτια τους στις εκλογές !Όσο και να την φιμώνουν και να την αποκλείουν, η Χρυσή Αυγή καθημερινά γιγαντώνεται !

“Εστία”: Φουσκώνουν αθόρυβα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής - Θα τρίβουν τα μάτια τους στις εκλογές!


Το κεντρικό θέμα της σημερινής εφημερίδας "Εστία" αποκαλύπτει την ραγδαία αύξηση της απήχησης και της καθολικής αποδοχής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία.
Το άρθρο που τιτλοφορείται "Σπόνσορες των άκρων! Ακροδεξιά απειλή, κανάλια και πολιτικοί" καταδεικνύει με στοιχεία το εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής που φουσκώνει και στις επόμενες εκλογές θα καταγράψει μια μεγάλη νίκη που θα συνταράξει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
Ακολουθεί αυτούσιο το σχετικό άρθρο:
"Τον Οκτώβριο του 2011, αμέσως μετά την συγκρότηση τής οικουμενικής Κυβερνήσεως Παπαδήμου, γνωστός δημοσκόπος ενημέρωσε την ηγεσία της τότε αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα καταγράψει Ισχυρή παρουσία στις κάλπες  η ακροδεξιά. Η Χρυσή Αυγή συγκεκριμένως. Η ανάλυσίς του απερρίφθη με γέλωτες και... χαχανητά. Ήταν η εποχή που οι μετρήσεις έδιδαν 28% στην ΝΔ και μηδενικά ποσοστά στο κόμμα Μιχαλολιάκου. Όλοι ξέρουμε τι συνέβη στις εκλογές τού Μαΐου 2012. Ή πρόβλεψις του διορατικού δημοσκόπου επιβεβαιώθηκε.
Στα χρόνια πού ακολούθησαν η Χρυσή Αυγή έφθασε να καταγράφει στις μετρήσεις ποσοστά μέχρι 18% (!!!) - ή σύλληψις των μελών της μετά την δολοφονία Φύσσα την βύθισε και πάλι σε μονοψήφια ποσοστά. Το υπόγειο ρεύμα όμως εξακολούθησε να υπάρχει. Ανεδύθη για λίγο στο δημοψήφισμα τού 2015 ψηφίζοντας «όχι» και «εξηφανίσθη». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έπαυσε να υπάρχει και να αποτελεί απειλή για την πολιτική σταθερότητα.
Μία σειρά από γεγονότα, δυστυχώς, πείθουν ότι το πολιτικό μας σύστημα, ιδανικός αυτόχειρ, πάει γυρεύοντας για να ζωντανέψει αυτό το ρεύμα. Λειτουργεί ανοήτως ο σπόνσοράς του. Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα βασικά πολιτικά κόμματα που με την φθηνή πολιτική αντιπαράθεση, επιπέδου καφενείου, στέλνουν τον κόσμο στα άκρα.
Ούτε μόνο τα σκάνδαλα, η τραγική διαχείρισις του Σκοπιανού, ή αδιαφορία για τους Έλληνες στρατιωτικούς στην Άγκυρα, οι ήττες στα Ίμια, ή έντασις στο ποδόσφαιρο. Συνεργός στην δημιουργία αντιπολιτικού κλίματος που ευνοεί την γιγάντωση της ακροδεξιάς απειλής (αναλογισθείτε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα σε συνθήκες ακυβερνησίας) είναι και τα κανάλια «της ντροπής».
Τα κανάλια που ουδέν εδιδάχθησαν από την απαξίωση που υπέστησαν στην συνείδηση της κοινής γνώμης στο δημοψήφισμα τού 2015. Μια ματιά στα sοcial medία αρκεί για να εντοπίσει κανείς και πάλι το ποτάμι που αθόρυβα φουσκώνει. Η απόφασίς τους να αγνοήσουν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Βούλιαξαν τα τηλεφωνικά κέντρα των σταθμών από τις διαμαρτυρίες. Δυστυχώς, μυαλό δεν έβαλαν.
Το ίδιο κύμα διαμαρτυρίας ξέσπασε και προχθές όταν σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί απαξίωσαν να ενημερώσουν τους τηλεθεατές τους για τα νέα στοιχεία που διεβίβασαν οι δικαστικές αρχές στην Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο Novartίs. Ένας δεν μετέδωσε καν την είδηση!
Είναι απορίας άξιον ποιον νομίζουν ότι προστατεύουν οι σταθμοί από την παρασιώπηση των ειδήσεων. Δεδομένου ότι αυτά κρίθηκαν και αξιολογήθηκαν από την πρώτη στιγμή ως «γελοία» για να πλήξουν κάποιον από τούς θιγομένους πολιτικούς, τελικώς ποιος εξυπηρετήθηκε από την γενική συσκότιση; Ιδιωτικά συμφέροντα μήπως; Και αν ναι, γνωρίζει κανείς πόσο μεγάλη επίδραση έχει αυτό το κουκούλωμα στην διαμόρφωση της εκλογικής συμπεριφοράς συγκεκριμένης μερίδος συμπολιτών μας; Οι κάλπες είναι μπροστά".
Όσο και να μας φιμώνουν και να μας αποκλείουν, η Χρυσή Αυγή καθημερινά γιγαντώνεται!
ΠΑΝΙΚΟΣ σε ΣΑΠΙΟΥΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου