ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;Εκλογές στις 24 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Ερντογάν! Αναζητά θρίαμβο στο Αιγαίο για να σαρώσει


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, ότι τα Ίμια είναι… τουρκικό έδαφος, η ελληνική νησίδα βρίσκεται υπό τουρκικό κλοιό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την στιγμή βρίσκονται γύρω από τα Ίμια τουλάχιστον τρία τουρκικά πολεμικά πλοία, καθώς και δεκάδες σκάφη της τουρκικής Ακτοφυλακής, ενώ στον αέρα «χορεύουν» τουρκικά F-16 και ελικόπτερα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ελληνικά πλοία και τα σκάφη του Λιμενικού που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, έχουν πάρει εντολές από τον Καμμένο να παρακολουθούν από μακριά και να μην διανοηθούν να πλησιάσουν την ελληνική νησίδα, για κανέναν λόγο!

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι Τσιπροκαμμένοι βρίσκονται σε πανικό, φοβούμενοι ότι οι Τούρκοι θ’ ανέβουν στη νησίδα εντός της ημέρας και θα αναρτήσουν σημαία και εκλιπαρούν τον Αμερικανό πρέσβη να κάνει παρέμβαση!

Τα δε καθεστωτικά ΜΜΕ, τηρούν τις συμφωνίες με την συγκυβέρνηση, να παριστάνουν πως δεν συμβαίνει τίποτα!

Eν τω μεταξύ εκλογές στις 24 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Ερντογάν ! Αναζητά θρίαμβο στο Αιγαίο για να σαρώσει


Προηγήθηκε συνάντηση με τον επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων και συνοδοιπόρο του, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Οι εκλογές θα είναι διπλές και αν τις κερδίσει ο Ερντογάν από Πασάς θα γίνει… Σουλτάνος!

Όπως καταλαβαίνετε, προκειμένου να σαρώσει στις εκλογές, ο Πασάς αναζητά έναν εθνικό θρίαμβο στο Αιγαίο! Με ότι σημαίνει αυτό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου