ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Θα θυμόμαστε πάντα τους δολοφονημένους από το φασιστικό παρακράτος του συστήματος που δρούσε ανάμεσα στον κόσμο, κριμένο πίσω από τις κουκούλες του.



5 χρόνια μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν: Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο















Ήταν πριν 8 χρόνια, στις 5 Μαΐου 2010, όταν η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έφερνε στη Βουλή για πρώτη φορά τα μνημόνια και μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρισκόταν σε εξέλιξη

Η μαζικότητα στην διαδήλωση είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, συμμετέχοντας σε αυτήν σύσσωμη η κοινωνία, ακόμα όμως και αναρχικοί κρανοφόροι. Λίγο αργότερα στην Σταδίου, οι αναρχικοί μέσα από το μπλογκ της Ανταρσύα,πετούν βόμβες-μολότοφ στο υποκατάστημα της Μαρφίν στερώντας τη ζωή σε τρεις αθώους συμπολίτες μας.

Χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια,για να καταδικαστούν τρία στελέχη της τράπεζας, για τις τεράστιες ελλείψεις στα ζητήματα ασφάλειας του υποκαταστήματος, καθώς το κτίριο δεν διέθετε άλλη έξοδο διαφυγής εκτός της κεντρικής που ήταν αποκλεισμένη από τα τάγματα εφόδου της αριστεράς. Όπως αποδείχτηκε στη δίκη, δεν είχε δωθεί εντολή στους υπαλλήλους να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους,μ ε τραγικό απολογισμό τον θάνατο από ασφυξία της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του βρέφους που είχε στα σπλάχνα της, της Παρασκευής Ζούλια και του Νώντα Τσακάλη, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 21 υπάλληλοι.

Οι ένοχοι, Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Μαρφίν και Εμμανουήλ Βελονάκης, υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου, καταδικάστηκαν με τις κατηγορίες της ανθωποκτονίας κατά συρροήν από αμέλεια και για βαριά σωματική βλάβη σε 22 έτη φυλάκισης (10 χρόνια με αναστολή), με την Άννα Βακαλοπούλου, διευθύντρια του υποκαταστήματος να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και ενός μήνα.


8 χρόνια μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν -: Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο."Στη φυλακή τότε οι Εθνικιστές , έξω οι δολοφόνοι.

Κάηκε ζωντανή μαζί με το αγέννητο παιδί της στον δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στις 5 Μαΐου 2010… Στη μνήμη της δεν έγινε ούτε ένα συλλαλητήριο. Κανείς δεν έγραψε τραγούδι.

Ο σύζυγος και η οικογένεια της δεν διεκτραγώδησαν τον πόνο τους στην εκπομπή κανενός μεγαλοκαναλάρχη. Κανένας δημοσιογράφος δεν απαίτησε από τους δικαστές την άμεση προφυλάκιση των δολοφόνων της. 

Κανένα τηλεοπτικό κανάλι δεν έκανε αφιέρωμα στην στυγερή δολοφονία της.

Κανένας δεν έκανε δηλώσεις διεθνώς ότι πάταξε το τέρας της ανεξέλεγκτης βίας που οδήγησε στη δολοφονία της. 

Κανένας δεν συνέλαβε τους δολοφόνους της…

Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μάρτυρες που να αποκαλύψουν μέσα σε μια εβδομάδα την εγκληματική συμμορία που την σκότωσε. 

Κανένας δήμαρχος δεν μετονόμασε οδό στο όνομά της.

Βλέπετε κανείς δεν ενδιαφερόταν να την κάνει τηλεοπτικό σόου ή να την εκμεταλλευθεί πολιτικά. Γιατί όπως φώναζαν οι δολοφόνοι της προτού πετάξουν τις μολότοφ και την σκοτώσουν: «Να καείτε, να καείτε, στις τράπεζες δουλεύετε».
ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ


Οι Έλληνες Εθνικιστές όμως δεν θα ξεχάσουν ποτέ την δολοφονία που διεπράχθη τότε. Οι ψυχές ζητούν δικαιοσύνη και Εμείς αποκατάσταση της Αλήθειας τώρα. Ο Θεός να αναπαύει τις ψυχές τους.
Φοβούνται επειδή 

η Χρυσή Αυγή λέει αλήθειες

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου