ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  2014
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΣ.ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΑΣ

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ! Τρέμουν την Νέμεση ! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΚΟΙ “GAY” ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καρφί στα μάτια του… πολυπολιτισμικού Μπουτάρη και της εθνομηδενιστικής συριζοκαμμενικής λετσαρίας ήταν η επέτειος της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και οι εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης.


Φέτος, βρήκαν τον τρόπο να την αμαυρώσουν: με το 2ο «Aυτοοργανωμένο» Thessaloniki Pride!

Έτσι, από το πρωί χθές περιφέρονταν στην πόλη περίπου 500 «ομοφυλόφιλοι», κραυγάζοντας απειλητικά «αντιφασιστικά» συνθήματα, με την συνοδεία κουκουλοφόρων και ροπαλοφόρων των Τσίπρα και Καμμένου. Η παρουσία των τελευταίων κρίθηκε απαραίτητη, για να αποφευχθούν οι λαϊκές αντιδράσεις κατά του «πολύχρωμου» συρφετού. Μάλιστα, κάποια στιγμή, τα τσογλάνια των Τσίπρα και Καμμένου επιτέθηκαν και χτύπησαν με ρόπαλα ένα ΙΧ, γιατί κάτι «τόλμησε» να πει ο οδηγός του.

Να τους χαίρονται τα «απελευθερωμένα» αφεντικά τους!




Σαφή δείγματα του πανικού και του τρόμου που τους διακατέχει, είναι οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργίσκου της Μέρκελ και του Τραμπ και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» (του… «συνταγματικού τόξου»), για την οργή λαού που ξέσπασε εναντίον του -υμνητή των σφαγέα του ποντιακού ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ- Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη. 

Μέχρι και ο πρόεδρος Πάκης εξέδωσε ανακοίνωση!

Κοινή συνισταμένη δε όλων των ανακοινώσεων των… συνταγματικών, είναι πως οι αγανακτισμένοι πολίτες τυγχάνουν «ακροδεξιοί», «φασίστες» και τα συναφή.

Τυχαίο; Δε νομίζω! 

Τα ίδια (για «φασιστοειδή», κ.τ.λ.) δεν έλεγαν οι «συνταγματικοί» σούπερ-δημοκράτες και για το πρόσφατο ξέσπασμα της λαϊκής οργής στην Μυτιλήνη;

Νόμιζαν πως ξεμπέρδεψαν με τον ελληνικό λαό, μετά την προγραμματισμένη απογοήτευση που του προσέφεραν οι συριζοψεκασμένοι πολιτικοί απατεώνες! 

Νόμιζαν πως τον έκαναν αδιάφορο και παθητικό. Ραγιά, με λίγα λόγια, που είναι ικανοποιημένος με τα ψίχουλα που του πετάνε! Τα δυναμικά ξεσπάσματα της Μυτιλήνης και της Θεσσαλονίκης τους διαψεύδουν! Και τώρα απελπίστηκαν και τρέμουν! 

Τρέμουν τη λαϊκή οργή! Τρέμουν ότι θα’ ναι ανεξέλεγκτη κι ότι θα τους πάρει παραμάζωμα! 

Τρέμουν ότι αυτό που συνέβη στον Μπουτάρη μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε εξ’ αυτών! Τρέμουν την Νέμεση! Κι έχουν έναν επιπλέον σοβαρό λόγο να τρέμουν την λαϊκή οργή ειδικά αυτή την εποχή, που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας!

Και καλώς κάνουν και τρέμουν, γιατί τελείωσαν τα ψέματα! Ήρθε η ώρα της πληρωμής, κι ο καθένας, θα λάβει σύμφωνα με τα έργα αυτού!

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Τι έμεινε λοιπόν από τα χθεσινά γεγονότα στην παραλία της Θεσσαλονίκης;

Ποιο είναι το πολιτικό συμπέρασμα και η εκτίμηση για τις αντιδράσεις, που προβάλλουν τα αργυρώνητα ΜΜΕξαπάτησης, οι υπερασπιστές της διαπλοκής και τα σκιώδη αφεντικά τους;

Πάλι αγκαλιά, Τσίπρας, Κούλης και οι λοιποί ολετήρες του «συνταγματικού» τόξου, παρόμοιες δηλώσεις, για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η δημοκρατία τους…κι απέναντι η «ακροδεξιά» και ο “φασισμός”, που δεν θέλουν την Εθνική λήθη και την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Τα προσωπεία, πίσω από τα οποία σκόπιμα κρύβονται, δεν μπορούν πλέον να τους προφυλάξουν…ο λαός μας καταλαβαίνει και αντιδρά. Στη Λέσβο, στην Θεσσαλονίκη και παντού. Για τη Μακεδονία μας, για την προστασία των Ελλήνων από την ανεξέλεγκτη και πλέον εκτός ορίων εισβολή των αλλόφυλων, για την αντίσταση ενάντια στην μογγολική απειλή για τα δίκαια και αδιαπραγμάτευτα της Πατρίδας και του Λαού μας.

Κι όσο αυξάνει η οργή και μεγαλώνει η Εθνική Αντίσταση ενάντια στους υπάλληλους των τοκογλύφων, των αχυρανθρώπων της Μέρκελ, του Τραμπ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., τόσο θα ξεμπροστιάζονται στα μάτια του λαού μας και θα αποκαλύπτεται ότι ΟΛΟΙ τους είναι μέλη της ΙΔΙΑΣ εγκληματικής συμμορίας, της ίδιας, της μόνης και της αποκλειστικά υπεύθυνης για όσα ζούμε στην Πατρίδα μας…


Η απάντηση λοιπόν, η δική μας δεν μπορεί παρά να είναι μία και μόνη:

Αντεπίθεση – Εθνική Αντίσταση 
Αγώνας για την Πατρίδα 
και το Λαό μας!

Ζήτω η Νίκη!

ΑΙΣΧΟΣ: Την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, τούρκοι γιόρταζαν μέσα στο «σπίτι του Κεμάλ» στην Θεσσαλονίκη!


Χθες, ανήμερα της μαύρης επετείου για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στην Θεσσαλονίκη είχαμε πολλαπλές εκδηλώσεις. Πέρα από την εκδήλωση για την Γενοκτονία, που διοργάνωσαν ποντιακοί σύλλογοι έγινε διοργανώθηκαν δύο καθεστωτικές προκλήσεις για να αμαυρωθεί η επέτειος.

Από την μία φυσικά ήταν το «αυτοοργανωμένο» Gay Pride και μία ακόμα εκδήλωση που έγινε από πλευράς των τούρκων, με την άδεια – φυσικά – των ραγιάδων. Ο λόγος για την εκδήλωση του τουρκικού προξενείου που έλαβε χώρα στο λεγόμενο «σπίτι του Κεμάλ» στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το έγκριτο tourkikanea, η εκδήλωση ήταν για την τουρκική «Ημέρα Νεολαίας-Αθλητισμού και Τιμής του Ατατούρκ» και οι καλεσμένοι χόρεψαν παραδοσιακά τούρκικα τραγούδια και έγιναν εκδηλώσεις.


Μάλιστα, ανήμερα της επετείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ο τούρκος πρόξενος στην ομιλία του είπε πως «ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με την ζωή του, με τους αγώνες που έδωσε αλλά και ως Θεσσαλονικιός, έδινε σημασία στις καλές σχέσεις με την Ελλάδα και ότι μαζί με τον τότε μεγάλο ηγέτη της Ελλάδας τον Βενιζέλο, έκαναν τις συμφωνίες».

Εμείς, απλώς να θυμίσουμε στον πρόξενο ότι ο παρανοϊκός δολοφόνος αγνώστου πατρός που άκουγε στο όνομα Μουσταφά Κεμάλ είναι ένοχος για πολλαπλές γενοκτονίες και ως εκ τούτου τα λόγια του προξένου είναι απλώς και μόνο ανοησίες.

Επίσης, θα πρέπει να αναρωτηθούμε το γιατί δεν έχει επέμβει Εισαγγελέας για να αναζητήσει στα πλαίσια του αυτοφώρου τον ανεκδιήγητο που έδωσε άδεια για αυτό το τούρκικο πανηγύρι την ημέρα Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για προσβολή της Επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αφού ουσιαστικά επέτρεψε στους τούρκους να εορτάσουν την απαρχή της Γενοκτονίας επί ελληνικού εδάφους.


Ας μην ξεχνάμε πως τα εγκαίνια του εν λόγω "σπιτιού" είχαν γίνει επί Νέας Δημοκρατίας με ομιλία περί "ελληνοτουρκικής φιλίας" από τον τότε υπουργό του Σαμαρά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου